Gjest She81 Skrevet Desember 13, 2006 Rapporter Share Skrevet Desember 13, 2006 Jeg lurer på om kcal som står bak på pakken er for tørr vare eller kokt vare? Jeg går ut i fra at det egentlig er for tørr vare, men når jeg prøvde å legge det inn på somebody tilsa den kcal mengden der at det gjalt kokt vare....Men kanskje det bare er lagt inn som tørr vare på somebody??? Noen som vet???? I tilfelle noe som vet hvor mange gram tørr vare tilsier i kokt vare? Jeg veide seff. pastaen bare etter at den var kokt.... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest fru luna Skrevet Desember 13, 2006 Rapporter Share Skrevet Desember 13, 2006 http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=247210 Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest She81 Skrevet Desember 13, 2006 Rapporter Share Skrevet Desember 13, 2006 http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=247210 Takk skal du ha fra Luna=) Er ikke noe vi spiser ofte, men noen ganger er det deilig med fersk pasta. Men jeg er fortsatt like uklok på kcal i kokt vare.... Noen som vet? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest She81 Skrevet Desember 13, 2006 Rapporter Share Skrevet Desember 13, 2006 Så nå at det står tørr vare inne på sombody sin kcal kalkulator! Jaja den som gidder å lese skikkelig, den lærer... Oki men da er mitt spørsmål bare: Hvor mange gram tilsvarer 100 gram kokt spaghetti som tørr vare? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest fru luna Skrevet Desember 13, 2006 Rapporter Share Skrevet Desember 13, 2006 http://www.fjordland.no/ Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest She81 Skrevet Desember 13, 2006 Rapporter Share Skrevet Desember 13, 2006 http://www.fjordland.no/ Har vært der inne, står det samme som på pakke, pr 100 gram tørr vare. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest fru luna Skrevet Desember 13, 2006 Rapporter Share Skrevet Desember 13, 2006 Du vet vekten av hele pakken, og så veier du spagettien etterpå og finner faktoren vekten øker med når spagettien tar til seg vann. De fleste av disse pakkene ser ut til å være vanlig fersk pasta (vi har tilsvarende hvor jeg bor men det er andre firmaer) og da kan du bruke fersk pasta som finnes her (har jeg gjordt med hell - men pastaen jeg kjøper er bare pasta (angelhair eller linguini eller andre fasonger, aldri de fylte variantene). Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest She81 Skrevet Desember 13, 2006 Rapporter Share Skrevet Desember 13, 2006 Ja det kunne jeg ha gjort, men glemte det ut og spiste spaghettien først. Problemet kom når jeg skulle legge den inn, hehe:/ Men jeg la den bare inn som vanlig pasta, litt mer kcal i pastaen - men det gjør jo ikke noe. Jeg bare lurte på om det var noen som viste. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Eriksen Skrevet Desember 14, 2006 Rapporter Share Skrevet Desember 14, 2006 Ja, men Fjordlands spaghetti er jo ikke tør spaghetti, men fersk spaghetti! Og fersk spaghetti har lavere kcal-innhold enn tørr. Så næringsinnholdet per 100 gram gjelder nettopp det som er i pakken. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest She81 Skrevet Desember 14, 2006 Rapporter Share Skrevet Desember 14, 2006 Ja' date=' men Fjordlands spaghetti er jo ikke tør spaghetti, men fersk spaghetti! Og fersk spaghetti har lavere kcal-innhold enn tørr. Så næringsinnholdet per 100 gram gjelder nettopp det som er i pakken.[/quote'] Jeg vet bare ikke hvor mye av pakken jeg spiste, det vet jeg bare i kokte gram og det blir ikke rett å regne det ut etter kcal innhold på fersk/tørr vare. Dette har jeg nå også fått bekreftet fra enæringsfysiologen på somebody. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Marielle Skrevet Desember 14, 2006 Rapporter Share Skrevet Desember 14, 2006 Her inne finnes det jo noe som "heter fersk spaghetti kokt". Kan du ikke prøve det? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest PiaS Skrevet Desember 15, 2006 Rapporter Share Skrevet Desember 15, 2006 100 gram kokt pasta tilsvarer ca 40 gram TØRR. Men det er noe annet hvis det var fersk pasta da... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar