Gjest Lemoen Skrevet Januar 3, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 3, 2007 Hva slags olje bør jeg bruke til å steke mat i og ev. lage dressinger av? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest MamiK Skrevet Januar 3, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 3, 2007 Mange bruker rapsolje til steking. Selv bruker jeg "1 kcal spray" som finnes i solsikke og olivenolje Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest tuxi Skrevet Januar 4, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 4, 2007 Jeg sverger til rapsolje og oliven olje (extra virgin). Rapsoljen syns jeg er like fin å steke i som den gammeldagse melangen. Også får jeg i meg de sunne fettsyrene! hilsen Tuxi Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar