Gjest ninnin Skrevet Januar 3, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 3, 2007 Hei! Hvis noen kan svare på dette er det kjempe fint=) Når man skal skrive inn hvor mye feks pasta man har spist for å regne kalorier, er det vekten før eller etter vi koker vi skal føre inn? Noen steder står det at det skal føres inn kokt, men ikke alle. Hmm.. Noen som vet? Ninnin (",) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest søtekrølle Skrevet Januar 4, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 4, 2007 hei du! Man kan velge hva man vil legge inn i dagboken sin, jeg tror du kan velge både fullkorn pasta kokt eller tørr og vanlig pasta kokt eller tørr eller fersk, det er i alle fall det jeg pleier å gjøre! hilsen elin Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Nedigjen Skrevet Januar 4, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 4, 2007 Det sikreste for å få rett kaloritall på pasta er å veie det tørt. Vekten endres under koking, men akkurat hvor mye det endres varierer på hvor lenge du koker det og hva du koker det i.. Tørr pasta har fra 340 til 400 kcal pr 100 gram. 340 kcal er fullkornpasta, og det er jo også det sunneste med fiber og sånt Om du da koker 50 gram fullkornpasta blir det 170 kcal, og da har du 230 kcal å bruke på resten av middagen. F.eks: 50 gram tørr fullkornpasta 170 kcal 150 gram kyllingfilet 150 kcal 1 dl toro ostesaus med urter laget med skummet melk 65 kcal Totalt 385 kcal, så kan du jo spise masse salat til! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar