Gjest talia Skrevet Januar 4, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 4, 2007 - ferske rødbeter - raspet tørt brød eller knust kavring - løk - 1 egg - salt, pepper, olje, kesam og timian krydre brødsmuler med salt og pepper, bland sammen. Visp egget lett. Skyll og børst rødbetene, skjær dem i 0,5 – 1cm tykke skiver. Vend skivene i det piskede egget og så i brødsmulene. Stek i middels varme på begge sider til skivene har fått en gyllen farge. løkringer freses i litt olje for rundere smak. server som tilbehør eller som egen rett. en klatt kesam med friskt timiandryss over er godt. du kan prøve deg litt frem og krydre paneringen med forskjellige urter for å få frem din egen spesielle variant Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar