Gjest talia Skrevet Januar 5, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 5, 2007 Lett potetform (4 pers.) 5 store poteter i skiver 2 løk i ringer 300 g cottage cheese ½ liter grønnsaksbuljong salt/pepper Potetskiver og løk legges lagvis i ildfast form med cottage cheese, salt og pepper. Hell over buljong og stek på nederste rille ved 200 grader i ca 40 minutter. Brukes istedet for fløtegratinerte poteter. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Nedigjen Skrevet Januar 5, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 5, 2007 Gratinerte poteter med en saus bestående av 3 dl skummet melk og ca 1-1,5 ss maizena. Krydret sausen med hvitløk, hvit pepper, salt og litt grønnsaksbuljong. La skivede poteter i forma og helte sausen over og lot det stå i ovnen ca 30 min på 200 grader. Til slutt tok jeg over litt revet lettere hvitost og gratinerte videre i 10-15 minutter. Jeg brukte 4 litt store poteter og det ble mer mat enn vi to her i huset kunne spise opp. Vil si det ble 3 porsjoner ca. Ble virkelig kjempegodt! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest E81 Skrevet Januar 5, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 5, 2007 Genialt!!! Dere er så lure! Triks og miks og vips så har man en myyyyye sunnere variant av en ellers ganske fèt rett som også smaker nam! Skjønner ikke hvorfor alt skal være så fett når det kan gjøres på en "lettere" måte Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar