Gjest TAIKO Skrevet Januar 6, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 6, 2007 Ja når jeg står og lager hjemmelaget pizza, slik jeg er vant til å lage den( 400 gr karbonadedeig, og 1 pk toro pizzafyll, litt paprika og løk, ikke grete roede, jeg vet...) Men da pleier jeg å kjøpe det som kalles "svineplomme" , det er rent svinekjøtt, og så strimler ejg det selv, og har det oppå pizzaen. Jeg steker det uten olje eller noen ting. Men disse kjøttbitene er så gode at jeg bare MÅ smake.... Og så tror jeg at dersom jeg spiser litt sånne biter, blir jeg bittelitt mett, og spiser kanskje ett pizza stykke mindre................. Hmmm Sikkert teit tanke, men altså, jeg tenker nå den alikevel jeg da. Lurer jeg meg selv? For atte sånn renskåret svinekjøtt er jo magert, ikke sant? Vi kjøper sånn svineplomme, for det er så mye mer fett på ferdigstrimlet og vakumpakket har jeg erfart. Men altså, driver jeg og lurer meg selv=? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Korsa Skrevet Januar 6, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 6, 2007 .... kommer vel ann på hvor mye du smaker, eller ...... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest tuxi Skrevet Januar 6, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 6, 2007 Hvis du vil være helt sikker,bruk dagsrapporten,legg inn alt du spiser.(også det du måtte smake på underveis) Da får du kjempe oversikt.Funker bra for meg i hvertfall. Lykke til! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest beki Skrevet Januar 9, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 9, 2007 Hei! Mener du at du smugspiser på kjøttet før du spiser pizza? Det er jo mye ferre kalorier i kjøttet enn i pizzaen da, og proteiner istedenfor karbs. Så kjøtt er mye sunnere enn pizza. Men da er det jo såklart viktig at du spiser et stykke mindre av pizzaen Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar