Gjest kjerstib Skrevet Januar 13, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 13, 2007 Hei Jeg lurer på hvordan jeg kan beregne kaloriinnholdet i mat jeg lager selv. Forandres for eksempel kaloriinnholdet i en råvare hvis den kokes/stekes? I dag lagde jeg for eksempel eplemos av 1kg epler, noe som skulle bli 470 kalorier (i følge matvaretabellen). Jeg har ikke tilsatt noe annet enn litt vann. Kan jeg da anta at det jeg har i gryten inneholder 470 kalorier, deretter veie det, også beregne på nytt antall kalorier pr 100g? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest kjerstib Skrevet Januar 13, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 13, 2007 Og nå fant jeg akkurat en annen tråd der dette spørsmålet ble besvart. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar