Gjest forever Skrevet Januar 16, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 16, 2007 Hei er helt ny her og prøvde å bake grove havrebrød idag fannt oppskriften her, er det noen andre som har prøvd det?? De blei så "våte" inni skal de være sån stekte de i 10 min ekstra også uten former... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Vedtre Skrevet Januar 17, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 17, 2007 Har ikke bakt brødet, men kikka litt på oppskrifta nå. Synes både steiketid og temperatur ser ut til å være i minste laget for så grovt brød. Når jeg baker grovbrød skal det steike i en time på 200 grader. Skal prøve å bake det en dag (i morgen?), så kommer jeg med tilbakemelding etterpå. Men husk at ikke alle steikeovner er like, det kan være at ovnen din ikke er så varm som den blir innstilt på. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest forever Skrevet Januar 18, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 18, 2007 takk for svaret, brødene blei veldig gode go smak, men de har veldig lett for å gå i oppløsning:) jeg prøver med sterkere varme og lengre steke tid neste gang... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Vedtre Skrevet Januar 18, 2007 Rapporter Share Skrevet Januar 18, 2007 Nå har jeg bakt brødet. Steikte det på 200 grader, først 15 minutter nederst i ovnen, og så flyttet jeg det et hakk opp og steikte det i 45 minutter til. Har ikke smakt det ennå, men det lukter utrolig godt. Tror nok at temperaturen i oppskrifta er for lav, i alle brødoppskriftene jeg har står det 200-225 grader når brødet er i form. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar