Gå til innhold

kesam i ostekake


Gjest ElenaS

Anbefalte innlegg

Jeg kom til å tenke på noe her i dag......dersom man kan bytte ut deler av smørmengden med kesam i paideig, må man vel kunne gjøre det samme med bunnen til ostekake!!??

 

Man skal egentlig ha søte hjavrekjeks i bunnen - men om man bruker fiberrik solsikke, søtstoff og mager kesam i bunnen blir jo kaken særdeles mager og fiberrik! Noen som har noen innvendinger til om dette går eller ikke?? :P

 

Noen forslag til magert fyll? Går det an å bruke Cottage Cheese? Synes fyllet til "Lillians ostekake" var så innviklet...

 

Takk for forslag/ideer :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det fungerer kjempebra, akkurat som man kan bytte ut smør med kesam i paibunner, både søte og salte! Husk også på at om du bruker fiberrike kjeks, kan de svelle en del (fiber gjør jo det...) så sjekk bunnen før du heller over fyllet...

 

har ikke prøvd å fylle med cottage cheese, men det hørtes litt rart ut... uansett, lillians ostekake er kjempegod og burde prøves.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...