Gjest Mar77 Skrevet Februar 10, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 10, 2007 Tenkte jeg skulle dele et tips her som falt i god smak her hjemme. Lomper inneholder utrolig lite kalorier per stykk, og jeg bruker det til mye. Enten med forskjellige salater i og godt kjøttpålegg, røkelaks og kesam eller andre lure ting. Igår gjorde jeg en ny oppdagelse: Pizza. Smurte et tynt lag tomatpure, rikelig med krydder, litt kokt skinke, champignon og litt revet lettost på toppen. Bunnen ble tynn og sprø, og det smakte bare UTROLIG godt...! 2 små pizza ble omtrent ingenting kalorier - så dette anbefales...! Kan jo hive på akkurat hva man ønsker. Så ikveld blir det tomat og paprika i tillegg. Og andre lure ting jeg finner på min vei i butikken. Go helg! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Ahnimah Skrevet Februar 10, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 10, 2007 Så smart! Det har jeg aldri tenkt på Jeg er kjempeglad i pizza og er flink til å velge sunn topping, men det er alltid så kjedelig at bunnen har så mange kalorier (polarbrød, pita, hjemmelaget grov bunn). Men jeg skal prøve med lompe! Takk for tipset! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
josefine Skrevet Februar 10, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 10, 2007 Steikte du den og i så fall hvor lenge i ovnen og hvor mange grader ? Det var et veldig smart forslag, jeg liker også veldig godt lomper. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Mar77 Skrevet Februar 10, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 10, 2007 200 grader, noen minutt til osten var smeltet. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Vedtre Skrevet Februar 10, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 10, 2007 Gubben lager pizza med tortilla-lefser som bunn. Kjempegodt! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
josefine Skrevet Februar 10, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 10, 2007 Det må jeg prøve. Høres nydelig ut ! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Pinnedyr Skrevet Februar 11, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 11, 2007 takk for kjempegodt tips! dette skal jeg prøve Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest talia Skrevet Februar 11, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 11, 2007 jeg lagde det til middag i dag m/masse salat ved siden av, og det smakte KJEMPEgodt! det er så lett, og man kan lage man forskjellige varianter. takk for et flott tips, Mar77 Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Amathea Skrevet Februar 13, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 13, 2007 Heisann! Da jeg leste den tråden her, så ble jeg litt nysgjerrig på om dere la lompene på rist eller på plate? Det må jo bli sprøere på rist, men det må jo isåfall være utrolig vanskelig å få til. Lompa er jo ikke så stiv at det er noe. Synes det er vanskelig selv med pita. Har veldig lyst til å lage lompepizza morgen, og lurer litt på om det er forskjell på lompene. Det er bare èn lompetype det står kcal på posen. Tror det er Berthas, og den inneholder 187 kcal pr 100 gram (eller noe sånt), og det er ikke kjempelite. Har nemlig veid dem og regnet ut kcal pr lompe, og det ble ganske mye mer enn det som står i matoversikten her på forumet. (husker ikke hvor mye det var, men mener at det var nesten dobbelt så mye kcal). Noen med spesielt gode lompekunnskaper her? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Nedigjen Skrevet Februar 14, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 14, 2007 Berthas Lomper Bakers mengde: 1 stk = 34.4 g kalorier 51.9 kcal karbohydrater 11.6 g tilsatt sukker 1 g proteiner 1 g fett 0.2 g Ferske lomper Singsås mengde: 1 stk = 25 g kalorier 34 kcal karbohydrater 7.5 g tilsatt sukker ikke oppgitt proteiner 0.7 g fett 0.2 g Lomper Aulie mengde: 1 stk = 26 g kalorier 48.4 kcal karbohydrater 10.4 g tilsatt sukker ikke oppgitt proteiner 1.4 g fett 0.2 g Lomper Bjørken mengde: 1 stk = 30 g kalorier 51.6 kcal karbohydrater 11.1 g tilsatt sukker 0 g proteiner 0.9 g fett 0.3 g Lomper Buer mengde: 1 stk = 26 g kalorier 48.1 kcal karbohydrater 10.5 g tilsatt sukker 0 g proteiner 1.4 g fett 0.2 g Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Mar77 Skrevet Februar 14, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 14, 2007 Har veldig lyst til å lage lompepizza morgen' date=' og lurer litt på om det er forskjell på lompene. Det er bare èn lompetype det står kcal på posen. Tror det er Berthas, og den inneholder 187 kcal pr 100 gram (eller noe sånt), og det er ikke kjempelite. Har nemlig veid dem og regnet ut kcal pr lompe, og det ble ganske mye mer enn det som står i matoversikten her på forumet. (husker ikke hvor mye det var, men mener at det var nesten dobbelt så mye kcal). [/quote'] Til sammenligning har 1 tortillaslefse rundt 130 kalorier per stk, så lomper har veldig lite i forhold til alternativene.... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Amathea Skrevet Februar 14, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 14, 2007 Tusen takk for skikkelig utfyllende svar. Nå gjenstår bare spørsmålet; hvordan steker dere dem? På plate eller på rist? (det er alterantivene jeg har) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest fru luna Skrevet Februar 14, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 14, 2007 For sprø pizza er det fabelaktig å investere i en Pizza stein. Herr Luna lager verdens beste knallsprøe lavkalori (bare litt ost som er fettfri) pizzaer - vi lager individuelle pizzer og bestiller fyll - kamskjell og pesto er favoritten . Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Mar77 Skrevet Februar 14, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 14, 2007 Har brukt plate. Kan sikkert bruke rist også, og ha bakepapir på som støtte...? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Amathea Skrevet Februar 14, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 14, 2007 Heisveis! Nå har jeg prøvd pizza på bakepapir på rist. Ikke verst. Blir nok noen sånne framover:) Pizzastein høres veldig bra ut. Tror bare det hadde blitt veeeldig mye pizza, om jeg hadde skaffet meg en sånn en;) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar