Gjest carinap Skrevet Februar 12, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 12, 2007 Ble kjøttkaker med poteter og kjøttkakesaus i dag, og selvfølgelig masse grønt til da. Men tok en vri på kjøttkakene i dag og lagde de med kyllingkjøttdeig.....ble skikkelig gode, så jeg tenkte å dele oppskriften med dere....er jo ganske magert også....! Er en dansk oppskrift egentlig da jeg er dansk, så det er mer frikadeller enn norske kjøttkaker....men med mye mer smak!!! 400 g kyllingkjøttdeig 1 egg 1 liten løk 1 fedd hvitløk 1 ts salt 1/2 ts pepper rør dette godt sammen og stek på høy varme ca 3 min på hver side og etterstek deretter på svak varme til de er gjennomstekt..... PS: oppskriften er også veldig god med svinekjøttdeig....har prøvd dette før Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Nedigjen Skrevet Februar 12, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 12, 2007 Jeg synes som regel kjøttkaker laget med kjøttdeig med mindre fett blir bedre enn vanlige, bedre smak og konsistens. Sist jeg lagde kjøttkaker tok jeg 50% kyllingkjøttdeig og 50% karbonadedeig, det ble også veldig godt! Hadde ikke noe annet enn kjøtt, 1 ss sammalt mel, vann, salt og pepper. Dine kjøttkaker hørtes veldig gode ut, må prøve dem! Godt med mye smak Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar