Gjest earlgrey Skrevet Februar 14, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 14, 2007 Ja, nå dufter det fantastisk her! Og etter all diskusjon om sammalt hvete, har jeg nå laget brød av nettopp dette. De ble skikkelig gode! 1/2 kg sammalt hvete grov 1/2 kg sammalt hvete fin ca 1 ts sukker ca 1 ts salt ca 50 margarin (kan sløyfes) eller olje 1 pose tørrgjær 5-7 dl lunkent vann Jeg brukte eltemaskin, blandet alt det tørre og hadde i vann til deigen var god og klebrig. Så brukte jeg slikkepotten og fordelte i 2 brødformer. Lot det heve i brødformen ca 40 minutter. 220 grader, 25 minutter Har nettopp spist en skive til kvelds, og det ble rett og slett supert! Og hvis ikke jeg tar feil i terminologien, så er dette altså ett fullkornsbrød :-) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar