Gjest lille my Skrevet Februar 18, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 18, 2007 Da jeg var i butikken i går skulle jeg bl.a. handle inn hvetemel for å bake grovbrød. Ved siden av det vanlige siktede hvetemelet stod det en ny type mel som, såvidt jeg husker, var 'ekstra finmalt fullkornsmel av hvete' eller noe sånt. Er det noen som har prøvd dette? Jeg turte ikke kjøpe det og bruke til brødene mine (som er fullpakka av grov sammalt hvete og rug) fordi jeg var usikker på hvilke egenskaper det har - spesielt hvordan brødene vil heve hvis jeg bruker det istedenfor siktet hvetemel. (Jeg har lang og dyrkjøpt erfaring med å lage brød FOR grove slik at de kan brukes som mursteiner ). Hvis det kan brukes istedenfor (en del av hvetemelet) man ellers bruker i deiger til brød, rundstykker og pizzadeig så er det jo supert! Så også at de hadde små pakker med kli i samme serie. De skulle kunne brukes i brød, men også til yoghurt eller grøt. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Eriksen Skrevet Februar 18, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 18, 2007 Hvis det var fra produktgruppen "Fibra" (Møllerens) du tenker på, så skal deres "Fullkorns hvetemel" som det heter kunne erstatte siktet hvetemel helt i bakverk Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest lille my Skrevet Februar 19, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 19, 2007 den var det, ja. Så bra, da skal jeg prøve det neste gang Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest ElenaS Skrevet Februar 20, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 20, 2007 Da jeg var i butikken i går skulle jeg bl.a. handle inn hvetemel for å bake grovbrød. Ved siden av det vanlige siktede hvetemelet stod det en ny type mel som' date=' såvidt jeg husker, var 'ekstra finmalt fullkornsmel av hvete' eller noe sånt. Er det noen som har prøvd dette? Jeg turte ikke kjøpe det og bruke til brødene mine (som er fullpakka av grov sammalt hvete og rug) fordi jeg var usikker på hvilke egenskaper det har - spesielt hvordan brødene vil heve hvis jeg bruker det istedenfor siktet hvetemel. (Jeg har lang og dyrkjøpt erfaring med å lage brød FOR grove slik at de kan brukes som mursteiner ). Hvis det kan brukes istedenfor (en del av hvetemelet) man ellers bruker i deiger til brød, rundstykker og pizzadeig så er det jo supert! Så også at de hadde små pakker med kli i samme serie. De skulle kunne brukes i brød, men også til yoghurt eller grøt.[/quote'] Jeg leste på Møllerens hjemmeside at dette melet kan erstatte vanlig siktet hvetemel. Jeg så etter produktet både på KIWI, RIMI, MENY og REMA1000 i går men kunne ikke finne det. Hvor var det du fant det? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest lille my Skrevet Februar 20, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 20, 2007 Jeg har bare sett det på Mega, men så har jeg ikke sett spesielt etter det andre steder heller. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Eriksen Skrevet Februar 20, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 20, 2007 Har kun sett det på Rema her i Oslo. Tror ikke Meny og Kiwi, eller noen av butikkene under NorgesGruppen har Møllerens-produkter. Så se på Rimi, Ica, Rema.. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar