Gjest flua Skrevet Februar 21, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 21, 2007 APRIKOSFROMASJ Ingredienser: 5 plater gelatin 300 g cottage cheese eller kvarg/kesam 1 beger ( 175 ml) lettyoghurt aprikos 1 eggehvite 3 ss sukker (kanskje splenda eller fribol fungerer) Kokende varmt vann Hermetiske aprikoser, helst lettsukret, til pynt Fremgangsmåte: Legg gelatinplatene i kaldt vann ca. 10 minutter. Bland cottage cheese ( kjørt jevn i foodprocessor) eller kvarg med yoghurt. Visp eggehviten stiv med sukker. Klem vannet av gelatinen og smelt den i 3 ss kokende varmt vann. Rør smeltet gelatin i yoghurtblandingen og fold inn eggehviten. Hell fromasjen i en bolle og la den stivne på et kjølig sted. Pynt med godt avrente aprikoser eller friske bær. eller hva med denne? Vanskelighetsgrad: Enkel å lage Styrke; Mild og god Serveres; Kald Antall porsjoner: 4 Ingredienser: 2 dl stikkelsbær, delt i to eller 2 kiwi 8-10 druer 1 liten boks ananasbiter 2 dl rips eller 2 ferskener 1 banan 2 epler 2 beger sitronyoghurt eller annen yoghurt Fremgangsmåte: Skjær frukten i biter og la dem trekke i ananassaften. Tilsett sukker (fribol eller splenda) om nødvendig. Anrett salaten i skåler og hell yoghurt over. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar