Gå til innhold

Lett og godt!


Gjest flua

Anbefalte innlegg

APRIKOSFROMASJ

 

Ingredienser:

5 plater gelatin

300 g cottage cheese eller kvarg/kesam

1 beger ( 175 ml) lettyoghurt aprikos

1 eggehvite

3 ss sukker (kanskje splenda eller fribol fungerer)

Kokende varmt vann

Hermetiske aprikoser, helst lettsukret, til pynt

 

 

Fremgangsmåte:

Legg gelatinplatene i kaldt vann ca. 10 minutter. Bland cottage cheese ( kjørt jevn i foodprocessor) eller kvarg med yoghurt. Visp eggehviten stiv med sukker. Klem vannet av gelatinen og smelt den i 3 ss kokende varmt vann. Rør smeltet gelatin i yoghurtblandingen og fold inn eggehviten. Hell fromasjen i en bolle og la den stivne på et kjølig sted. Pynt med godt avrente aprikoser eller friske bær.

 

eller hva med denne?

 

Vanskelighetsgrad: Enkel å lage Styrke; Mild og god Serveres; Kald

Antall porsjoner: 4

 

Ingredienser:

2 dl stikkelsbær, delt i to eller 2 kiwi

8-10 druer

1 liten boks ananasbiter

2 dl rips eller 2 ferskener

1 banan

2 epler

 

2 beger sitronyoghurt eller annen yoghurt

 

 

Fremgangsmåte:

Skjær frukten i biter og la dem trekke i ananassaften.

Tilsett sukker (fribol eller splenda) om nødvendig.

Anrett salaten i skåler og hell yoghurt over.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...