Gjest jeanett84 Skrevet Februar 26, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 26, 2007 Skal ha wok med strimlet svinekjøtt i dag. Til vanlig bruk eg strimla svinekjøtt& wok classic wokblanding. Ris og bernaisesaus til.. noen som har en vri til meg... skal ha wokblandingen og kjøtte. men noen som vet en vri på tilbehøret.. I stede for ris og sausen, evt en annen saus Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Nedigjen Skrevet Februar 26, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 26, 2007 Bearnaisesaus til wok hørtes vel litt spesielt ut synes jeg.. Hvor ble det av det asiatiske? Jeg bruker noen ganger ferdige woksauser, det finner du sammen med annen utenlandsk mat i de fleste butikker. Det heller du bare over alt når det er ferdig i woken eller steikepanna. Ellers kan du bruke curry, chili, hvitløk, ingefær og andre spennende krydder og jevne sausen med maizena. Kokosmelk og curry er også veldig godt. I stedet for ris kan du jo prøve nudler? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Ylva Skrevet Februar 26, 2007 Rapporter Share Skrevet Februar 26, 2007 Hva med å bruke Mr Lee Mild Chilli saus og nudler til. Blue Dragon Chop Suey sausen er også god. Den passer veldig godt hvis du ikke liker sterk mat. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar