Gå til innhold

Fiskegrateng..


Gjest Ylva

Anbefalte innlegg

I dag lagde en kjempegod middag. Det er en versjon av skinke og makaronigratengen som står her inne.

 

1 løk

2 fedd hvitløk

 

kokt fisk, feks rester fra en annen middag.

 

1,5 dl fullkornspasta penne

 

1 dl raspet hvitost lett

 

2,5 ss margarin

2,5 ss hvetemel

3 dl ekstra lett melk

en buljong terning

salt og pepper etter smak

 

1 egg

 

Lag hvit saus av margarin, hvetemel og melk. Bland i buljong terning, salt og pepper.

 

Stek løk og hvitløk myk, og ha i sausen.

 

Kok pasta etter anvisning på pakken. Bland med i sausen.

Bland halvparten av hvitosten med i sausen.

Når sausen ikke er for varm blandes egg ned i.

 

Hell dette ut i en smurt form. dryss på resten av osten, og evt litt griljermel.

 

Stek på 225 grader i 30 min.

 

Serveres med salat til.

 

Detter er til 3 porsjoner. Hvis dere lurer på kcal innhold, gå inn på skinke og makaroni gratengen å sjekk. Denne er hvertfall ikke mer enn den!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Istedet for den hvite sausen , er det kjempegodt å lage en eggestand av 2 egg og litt melk event. vann og helle over. Tror kanskje det blir litt magrere også ; er jo ikke margarin her .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...