Gjest suupah Skrevet Mars 16, 2007 Rapporter Share Skrevet Mars 16, 2007 I går testa jeg den gulrotkaka som alle skryter sånn av. Den skal jo være i ei 22cm kakeform,jeg hadde kun 24cm så jeg økte litt på mengdene. Satt den i ovnen,sto i 40 min. Stakk en pinne i og såg ut som den trengte kun noen inutt til. Da jeg tok den ut var den heilt rå inni...Måtte jo ha stått MYE lenger!! Heilt katastrofe!!!!! Dessuten syns ej den fikk litt sann rar søtsmak,kan det være det brune sukkeret som setter den smaken (liksom litt kvalmende). Noen som har alternative oppskrifter på gulrotkake som jeg kan teste?? (til enten 24c fort eller skuffekake) Ps: Såg no (etter jeg skreiv inlegget) at kaka skal stå i 1,5 time...ikkje 40 min! Da sier det seg kanskje selv hvorfor den var rå.Men det sto 40 in i oppskrifta ej fulgte asså (flau) *hehe* Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar