Gjest talia Skrevet Mars 17, 2007 Rapporter Share Skrevet Mars 17, 2007 jeg er ikke helt sikker på hva kruskakli er, men går det an å lage koke havregrøt av bare dette? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Nedigjen Skrevet Mars 18, 2007 Rapporter Share Skrevet Mars 18, 2007 Det tror jeg ville smake kokt sponplate. Kruskakli er kli fra hvete, og har ca 50% fiber. Jeg lager havregrøt på vanlig måte og røren inn kli etter at den har kokt, synes ikke kli egner seg til koking... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Vedtre Skrevet Mars 18, 2007 Rapporter Share Skrevet Mars 18, 2007 Det finnes en havregrøtblanding med kli (blå pose, hvis jeg ikke husker feil...). Ellers kan du som Nedigjen sier blande kli i vanlig havregrøt. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest talia Skrevet Mars 18, 2007 Rapporter Share Skrevet Mars 18, 2007 takk for det, nedigjen og vedtre! sponplater er vel ikke det mest smakfylte å spise til frokost, så da får jeg heller prøve å røre klien inn i grøten når den er ferdig kokt takk! vedtre, er ikke det bjørn havregryn? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar