Gå til innhold

Spekeskinke


Gjest Bertinas

Anbefalte innlegg

Gjest Fridamor

Jeg lagde salat en lørdag med spekeskinke (rent fint kjøtt), honningmelon, ruccola salat. Det var kjempegodt, og jeg merket ikke noe negativt i forhold til vekta. Det er jo så mye smak i spekeskinka at man trenger ikke så store mengder av det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest baltusine

Jeg er veldig glad i spekeskinke, og bruker det på Bruschetta. Oppskriften på deilig brusetta finnes i den røde kursboka nr1. smårett 220kcal

10g spekeskinke

1 skive brød

1 tomat

1/4 avokado

1/4 rødløk

1 bit hvitløk

 

Jeg reagerer på løk og hvitløk, derfor dropper jeg dette, men det er like godt

 

dressing

1/2 ss olivenolje

1 ss vann (den kutter jeg ut)

1 ss finhakket basilikum

1/4 ts salt

1/4 ts pepper

 

rist brødet i brødrister eller i stekovn

finhakk tomat løk avokado og hvitløk ha i en liten bolle

bland oppi olje basilikum salt pepper og basilikum

legg spekeskinke på brødet og blandingen oppå, eller omvendt blandingen under og spekeskinken oppå

 

det er kjempegodt, og dessuten er det <3 vennelig

anbefales på det sterkeste.

Dessuten går det fort å lage

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Bertinas

deilig! Jeg har smakt noe lignende. Da har jeg hatt kesam, blandet med basilikum og persille, salt og pepper på brødskiven, og spekeskinke oppå , men en dæsj olivenolje. Det er kjempe godt! Fantastisk mat å ha med seg ut i parken. Jeg skal prøve oppskriften, nam!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...