Gjest aquamarin Skrevet April 12, 2007 Rapporter Share Skrevet April 12, 2007 Jeg har kjøpt en stor pose med frosne wok grønnsaker. Når jeg har varmet/stekt de i litt olje syns jeg de nesten blir "kokt". Har noen et tips om hvordan jeg kan få litt "sprøere" grønnsaker? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest suupah Skrevet April 13, 2007 Rapporter Share Skrevet April 13, 2007 Hvor lenge steker du dem da? De skal ikke ligge lenge i pana,omtrent kun varmes,så de holder den sprøe konsistensen.. Funker her hvertfall Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest lille my Skrevet April 15, 2007 Rapporter Share Skrevet April 15, 2007 stek i små porsjoner. Da unngår du at woken blir kjempekald idet du legger i grønnsakene. Det samme gjelder forsåvidt for kjøtt Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Vedtre Skrevet April 15, 2007 Rapporter Share Skrevet April 15, 2007 La grønnsakene ligge og tine litt på tørkepapir før du steker dem, da får du vekk "snøen" som ofte er i posen. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar