Gå til innhold

Middagtips


Gjest GHD

Anbefalte innlegg

Gjest Nedigjen

I dag laget jeg en ordentlig "man tager hva man haver"-gryte.. Gadd ikke dra på butikken så jeg brukte det jeg fant her hjemme. Det ble en gryterett laget av posesaus, med kyllingfilet, eple, små grønne erter, purre og asparges! Og det ble ganske godt altså :) 2-3 porsjoner:

 

1 pose av en saus du liker, f.eks brun saus eller lignende. Jeg brukte kotelettaus.

2 kyllingfileter, ca 300 gram

1 grønt eple

2 dl erter (140 gram)

2 dl aspargestopper (140 gram)

1 purreløk

 

Du blander sausepulveret med vann og koker opp. Skjær kyllingfileten i biter og ha det i den kokende sausen, sammen med strimlet purreløk. La det koke til kyllingen er gjennomkokt. Ha oppi resten av ingrediensene og kok opp. Du kan evt smake til med litt krydder du liker. Server med ris eller kokt potet. Hele gryta har 550 kcal totalt :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...