Gjest flettemette Skrevet Mai 6, 2007 Rapporter Share Skrevet Mai 6, 2007 1 porsjon 3 ss mel 2 dl vann 1 kryddermål salt 4 porsjoner 2 1/2 dl mel 8 dl vann 1/2 ts salt Lag klumpfri jevning av vannet og melet i en liten kjele. Rør til det koker opp. Slå platen på svakeste varme og la grøten småkoke 10 minutter. Rør av og til. Smak til med salt. Server med mager melk og syltetøy eller fruktmos, eller med et lett sukkerdryss. LYKKE TIL! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Ilene Skrevet Mai 6, 2007 Rapporter Share Skrevet Mai 6, 2007 Da er det bare å sette igang da, med ruggrøten. Kommer nok kanskje til å bytte ut halvparten av vannet med skummet melk, men nå har jeg "basisen":-) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar