Gjest Lillevenn Skrevet Mai 12, 2007 Rapporter Share Skrevet Mai 12, 2007 Ja, siden det er sesong for asparges så lurte jeg på om det er noen som har noen tips på tilberedning? Tenke meg å prøve de på grillen idag som et tilbehør, men kanskje et eller annet sammen den i folie feks? Noen som har prøvd det? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest fullfres Skrevet Mai 14, 2007 Rapporter Share Skrevet Mai 14, 2007 Jeg fant en oppskrift på matprat.no i går, som jeg har tenkt å prøve neste gang vi griller. Grillet asparges med sitronolje. Du finner den her: http://www.matprat.no/Recipe.aspx?artid=10917&mnu1=&mnu2= Går sikkert an å knipe litt på oljemengden. Ellers er det jo godt med spekeskinke eller fenalår rundt aspargesen. Må jo passe på å spise denne deilige grønnsaken nå mens den er lett å få tak i og har sivilisert pris! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest fru luna Skrevet Mai 14, 2007 Rapporter Share Skrevet Mai 14, 2007 Knekk av nedre endre med hendene der de naturlig knekker (unngå trevlene nederst). Nå trengs ingen skrelling - noen skreller stammene. Dampkoke eller koke i vann i 2-3 minutter (tid avhenger av tykkelse) og så umiddelbart overføre til iskaldt vann (MED isbiter for superrask avslutning av kokeprosessen). Da er smaken, sprøheten og fargen bevart. Sever med appelsin saus, revet appelsinskall eller som den er. Kan ikke bli bedre. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Lillevenn Skrevet Mai 15, 2007 Rapporter Share Skrevet Mai 15, 2007 Takk for tipsene! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar