Gjest CecilieS Skrevet Mai 19, 2007 Rapporter Share Skrevet Mai 19, 2007 Samboeren min lager bearnaise fra bunnen av, og den består av mesteparten smør (klarnet! Dvs uten melkeproteinet som faller til bunnen når man smelter det) og litt eggeplomme. Kaloribombe deluxe!! Men hvordan skal jeg registrere det? Regner med at det blir feil å bruke den bearnaisen som allerede ligger inne her, men blir det riktig (sånn ca) å registrere det som smør? 40 gram saus = 40 gram smør? Forsvinner noen av kaloriene i smør når man fjerner det bunnslammet? *hååååååper* Den sausen er bare så utrolig god, men livsfarlig dersom man prøver å gå ned noen kilo... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest toja Skrevet Mai 21, 2007 Rapporter Share Skrevet Mai 21, 2007 Jeg tror ikke det blir så galt å registrere den hjemmelagede bearnaisesausen som smør. Klaret smør har flere kalorier enn vanlig smør, det blir jo rent fett. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar