Gå til innhold

Hvordan skal jeg registrere hjemmelaget bearnaise?


Gjest CecilieS

Anbefalte innlegg

Gjest CecilieS

Samboeren min lager bearnaise fra bunnen av, og den består av mesteparten smør (klarnet! Dvs uten melkeproteinet som faller til bunnen når man smelter det) og litt eggeplomme. Kaloribombe deluxe!! Men hvordan skal jeg registrere det? Regner med at det blir feil å bruke den bearnaisen som allerede ligger inne her, men blir det riktig (sånn ca) å registrere det som smør? 40 gram saus = 40 gram smør?

 

Forsvinner noen av kaloriene i smør når man fjerner det bunnslammet? *hååååååper*

 

Den sausen er bare så utrolig god, men livsfarlig dersom man prøver å gå ned noen kilo...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tror ikke det blir så galt å registrere den hjemmelagede bearnaisesausen som smør.

Klaret smør har flere kalorier enn vanlig smør, det blir jo rent fett.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...