Gjest Isabelle Skrevet Juni 14, 2007 Rapporter Share Skrevet Juni 14, 2007 Jeg skulle lage sånn pitapizza (eller var det lompepizza?) i går. Tok først på alt fyllet, og litt lettost på toppen. Men hver gang jeg har bestilt pizza på restaurant, får jeg en pizza med ost oppå tomatsausen og SÅ kommer fyll og tilbehør? Hvis den er med pepperoni eller kylling, så ligger det oppå osten og ikke under. Er osten bedre hvis man legger fyllet til slutt kanskje? For osten min ble litt svidd og rar:) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest bellamilia Skrevet Juni 14, 2007 Rapporter Share Skrevet Juni 14, 2007 Lett ost har lettere for å svi seg enn "vanlig" ost. Funker bedre om du gjør som du foreslår; tomat+ost+vanlig fyll. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Isabelle Skrevet Juni 18, 2007 Rapporter Share Skrevet Juni 18, 2007 Jaa, jeg tenkte meg det egentlig:) Lagde polarpizza i går, med tomatsaus først, deretter ost, og så topping. Den ble bedre sånn;) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Gun81 Skrevet Juli 22, 2007 Rapporter Share Skrevet Juli 22, 2007 Jeg syns det blir mye bedre med fyllet oppaa osten istedet for under. Da blir det stekt istedet for kokt (og smakloest)! Bruker du stekt karbonadedeig ville jeg ha blandet det med tomatsausen, hivd paa litt ost og deretter toppet med resten av fyllet! (sorry for alle aa/oe, har ikke norsk tastatur...) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest madamim23 Skrevet September 15, 2007 Rapporter Share Skrevet September 15, 2007 og hva slags fyll har dere på pizzaen? når jeg lager pizza balnder jeg den stekte kjøttdeigen i pizzasausen før jeg klæsjer den på pizzaen og tilsetter ost.. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest moving Skrevet Desember 6, 2007 Rapporter Share Skrevet Desember 6, 2007 Hei Jeg har laget disse pitapizzaene flere ganger. Men jeg sliter med fuktighet i pitabrødet. Varmer dere pitabrødet først? Har noen tips til hva jeg kan gjøre for å få sprø bunn når jeg fryser de ned og så skal varme de igjen? Det blir slik jeg gjør det nå bare kliss (både ved steking før og uten steking før). Håper på tips her... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest lille my Skrevet Desember 15, 2007 Rapporter Share Skrevet Desember 15, 2007 bruk en pizzastein. Da får du skikkelig varme fra undersiden og Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest stasomsomrakkern Skrevet Januar 31, 2008 Rapporter Share Skrevet Januar 31, 2008 Jeg jobber jo på pizzanini, så det kan jeg svare på det, er bare rett å slett bare for at du skal se hva om er på pizzaeb og får at det skal se delikat ut:P Ikke verre en det:D Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar