Gå til innhold

Pizzatrøbbel


Gjest Isabelle

Anbefalte innlegg

Gjest Isabelle

Jeg skulle lage sånn pitapizza (eller var det lompepizza?) i går.

Tok først på alt fyllet, og litt lettost på toppen.

 

Men hver gang jeg har bestilt pizza på restaurant, får jeg en pizza med ost oppå tomatsausen og SÅ kommer fyll og tilbehør? Hvis den er med pepperoni eller kylling, så ligger det oppå osten og ikke under.

 

Er osten bedre hvis man legger fyllet til slutt kanskje?

For osten min ble litt svidd og rar:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...

Jeg syns det blir mye bedre med fyllet oppaa osten istedet for under. Da blir det stekt istedet for kokt (og smakloest)! Bruker du stekt karbonadedeig ville jeg ha blandet det med tomatsausen, hivd paa litt ost og deretter toppet med resten av fyllet!

 

(sorry for alle aa/oe, har ikke norsk tastatur...)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...
  • 2 months later...

Hei

 

Jeg har laget disse pitapizzaene flere ganger. Men jeg sliter med fuktighet i pitabrødet.

 

Varmer dere pitabrødet først?

 

Har noen tips til hva jeg kan gjøre for å få sprø bunn når jeg fryser de ned og så skal varme de igjen? Det blir slik jeg gjør det nå bare kliss (både ved steking før og uten steking før).

 

Håper på tips her...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Gjest stasomsomrakkern

Jeg jobber jo på pizzanini, så det kan jeg svare på det, er bare rett å slett bare for at du skal se hva om er på pizzaeb og får at det skal se delikat ut:P Ikke verre en det:D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...