Gjest madamim23 Skrevet September 30, 2007 Rapporter Share Skrevet September 30, 2007 hvorfor erdet fler kalorier i stekt egg uten fett enn kokt egg? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Ipippa Skrevet September 30, 2007 Rapporter Share Skrevet September 30, 2007 Det lurer jeg også på. Kanskje er det mer per 100 gram? At stekt egg veier mer? Nei, det høres rart ut det også. Når jeg lager omelett i mikrobølgeovn eller steker det uten fett, skriver jeg det alltid inn som kokt egg.. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest madamim23 Skrevet September 30, 2007 Rapporter Share Skrevet September 30, 2007 jeg får spørre kursveileder til torsdag, for det stemmer jo ikke.. jeg skriver det også bare inn som kokt.. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest madamim23 Skrevet Oktober 7, 2007 Rapporter Share Skrevet Oktober 7, 2007 jeg tok egg dilemmaet opp med min kursveileder, som også sier at kokt egg og stekt egg uten fett har like mange kcal. Og at dette faktisk er tatt opp med Jeanett Roede!! SÅ dersom fler lurer er det bare å sette det opp som kokt egg:) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Tistelen Skrevet Oktober 9, 2007 Rapporter Share Skrevet Oktober 9, 2007 Hei! De regner vel med at man bruker margarin i panna når man skal steke egget..... Derfor ekstra kcal Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest madamim23 Skrevet Oktober 10, 2007 Rapporter Share Skrevet Oktober 10, 2007 nei, fordi dersom du går inn på matvaretabellen og ser, så står det med og uten fett! men problemet er jo løst:) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar