Gjest blue78 Skrevet November 16, 2007 Rapporter Share Skrevet November 16, 2007 Hei HAr så lyst til å prøve den oppskriften på sitron og appelsinmarinert kylling. Har lyst til å ha litt saus til , men vet ikke hvilken saus. Noen som kan hjelpe meg med litt tips Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest knasken Skrevet November 17, 2007 Rapporter Share Skrevet November 17, 2007 hva med tzatsiki? 1/2 agurk reven 2 fedd hvitløk finhakket 1,5 dl yougurt naturell/ skummet kulturmelk 1,5 dl creme fraise/ kesam salt og pepper. Ta den revne agurken i en sil. Press av vannet, så mye som du klarer. Legg det så i en bolle. Bland inn hvitløken. Bland så inn yougurten og creme fraisen. Krydre etter smak. Dette er en stor porsjon da. Så bare minsk ned. Denne er syrlig og god, og passer godt til den syrlige kyllingen. Hvis du heller vil runne av smaken kan du prøve deg på en paprika og løk saus. 1/2 paprika 1/2 løk Litt revet sitronskall 1 ts margarin 2 dl kokbar lettfløte. (navnet sto helt stille her nå) salt pepper bbq grill mesquite fra santa maria (e,l) brun løk og paprika i smør. krydre godt. Ha over fløten og reduser. Denne runner av smaken godt. men den inneholder nok endel kalorier pga fløten. Du kan og ta litt mindre fløte og litt vann i stedet, men du vil ikke få samme reduksjon. Et tips da kan være en god kraft eller litt buljong i vannet. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar