Gjest Okinawa Skrevet Januar 15, 2008 Rapporter Share Skrevet Januar 15, 2008 Jeg lager ofte hjemmelagde brød, 4 stk i langpannen. Men de smuldrer og går litt opp i liminga når jeg skjærer de, så det blir ett evig rot, og brødskiver som er bare i biter. Hvorfor skjer dette med brøene mine??? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Monica68 Skrevet Januar 16, 2008 Rapporter Share Skrevet Januar 16, 2008 Prøv å tilsett en ts psyllium husk i blandingen når du baker, det pleier å binde mine brød i hvertfall. Det er fiber, så ikke noe farlig. Ingen karbohydrater o.l. Lykke til! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Kalinka Skrevet Januar 17, 2008 Rapporter Share Skrevet Januar 17, 2008 Jeg plagdes også med det der og fikk to tips av min mor, begge funker og det ene er en del sunnere enn det andre 1) Bruk en skje sirup i deigen 2) La brødene heve 40 min i formene stikk med en gaffel så de detter litt ned og hev dem i ca 20 min til Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar