Gå til innhold

Mine hjemmelagde brød smuldrer så fælt.


Gjest Okinawa

Anbefalte innlegg

Jeg lager ofte hjemmelagde brød, 4 stk i langpannen. Men de smuldrer og går litt opp i liminga når jeg skjærer de, så det blir ett evig rot, og brødskiver som er bare i biter.

 

Hvorfor skjer dette med brøene mine???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Monica68

Prøv å tilsett en ts psyllium husk i blandingen når du baker, det pleier å binde mine brød i hvertfall.

 

Det er fiber, så ikke noe farlig. Ingen karbohydrater o.l.

 

Lykke til! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg plagdes også med det der og fikk to tips av min mor, begge funker og det ene er en del sunnere enn det andre :D

 

1) Bruk en skje sirup i deigen

2) La brødene heve 40 min i formene stikk med en gaffel så de detter litt ned og hev dem i ca 20 min til

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...