Gjest enitS Skrevet Desember 5, 2005 Rapporter Share Skrevet Desember 5, 2005 Jeg har av gammel vane smelt i hop en pålleggssalat, og kom på først etterpå at jeg burde ha veid ingrediensene for å regne ut kalorier. Vil gjerne ha tilbakemelding på om dette er et veldig usunt pållegg: 2 gulrøtter 2 epler Ditto mengde hodekål En pakke lettmajones Noen sitrondråper Og har noen noe anslag på hvor mye kalorier det er i dette? Det skal jo utporsjoneres på X antall knekkebrød og skiver, men det kan jo likevel tenkes at det blir mye kalorier. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Iris Skrevet Desember 5, 2005 Rapporter Share Skrevet Desember 5, 2005 En pakke lettmajones har godt med kalorier. Bruk 50/50 majones og kesam + et par dråper sitron. Det hjelper på. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest enitS Skrevet Desember 7, 2005 Rapporter Share Skrevet Desember 7, 2005 Jeg ser kesam nevnes i flere anledninger - hva er det egentlig? Det nevnes jo både i dessert og middag, så det høres jo ut som en vidundersak! :-) Jeg må bare bli flinkere til å kjøpe og prøve matvarer jeg ikke har spist før... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Iris Skrevet Desember 7, 2005 Rapporter Share Skrevet Desember 7, 2005 Kesam er en ferskost som fint erstatter rømme til mye. Den kan ikke kokes for den skiller seg. Da er rømmekolle/ekstra lett rømme eller tines nye matyoghurt super. Har du kesam så putt litt sitrondråper og litt vann i så får du litt mer rømmesmak. Perfekt istedet for rømme ved sidenav fisk, til taco, i dip osv. Og i bakst! Erstatter smør endel. Kesam finnes i 3 varianter. Mager 1%fett Vanlig 8% fett og kesam vanilje (det er her dessertforslaget kommer inn). God til fruktsalat osv. ANbefaler deg og ta en kikke på tine.no og under oppskrifter skirver du bare kesam i søkefeltet. Da får du opp masse oppskrifter med kesam og masse bra tips. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå