Gjest hepburn Skrevet Desember 12, 2005 Rapporter Share Skrevet Desember 12, 2005 hei jeg ser at mange av oppskriftene har enten løk eller hvitløk, eller begge deler. Jeg er allergisk mot disse matvarene-er det noen som har gode råd for hvilke grønnsaker man kan bruke istedetfor? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Lubina Skrevet Januar 18, 2006 Rapporter Share Skrevet Januar 18, 2006 heijeg ser at mange av oppskriftene har enten løk eller hvitløk' date=' eller begge deler. Jeg er allergisk mot disse matvarene-er det noen som har gode råd for hvilke grønnsaker man kan bruke istedetfor?[/quote'] Drar fram denne tråden igjen jeg. Kunne gjerne ha trengt noen tips sjøl. Det er sikkeret noen som har forslag? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå