Gjest AnneLang Skrevet Desember 13, 2005 Rapporter Share Skrevet Desember 13, 2005 Julen er tiden for god mat og godt drikke. Hva spiser du helst på julaften? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest hmf25 Skrevet Desember 13, 2005 Rapporter Share Skrevet Desember 13, 2005 Jeg spiser pinnekjøtt...d e bare jul ein gang i året:) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest ninae Skrevet Desember 14, 2005 Rapporter Share Skrevet Desember 14, 2005 Spiser oksesteik.. er så heldig at jeg grøsser når jeg får fett fra kjøtt i munnen.. sparer litt kcal på å unngå det.. derfor blir det verken pinnekjøtt, ribbe eller pølse på meg, kan ta en medisterkake.. Elsker bare all stemningen rundt maten.. + tilbehøret da.. god saus, rosenkål, sølvguttenen som synger i bakgrunnen og gravlyktene som lyser opp på kirkegården... Da er det stemning i huset.. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
momo Skrevet Desember 14, 2005 Rapporter Share Skrevet Desember 14, 2005 jeg har en spesiell metode på ribba - gammel oppskrift Vi skjærer bort alt flesket og hver ribbe for sseg (ganske lik pinnekjøtt) Dette salter vi i 2 dager og så koker vi ribbebitene . På julaften så steker vi ribbebitene enten i stekepanne eller i steikovn. Serveres med vanlig tilbehør etter ønske. Bruker sjysaus eller stekefett alt etter humør og stekemetode. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Lele Skrevet Desember 16, 2005 Rapporter Share Skrevet Desember 16, 2005 spiser som regel pinnekjøtt til jul, men jeg ante virkelig ikke at det var såppas mye kalorier.. Er det like ille hvis man skjærer bort fettet? Det spiser jeg ikke uansett:) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Grojb Skrevet Desember 16, 2005 Rapporter Share Skrevet Desember 16, 2005 Her i huset er det ribbe som gjelder. Vi har ribbe med kotelettkam,så i år skal jeg bare spise kotelettkammen. Den er mindre fet enn resten av ribba. Til dessert er det riskrem med rørte jordbær sukret og lagt i fryseren i sommer. Ikke så veldig søtt, men veldig godt. Det er julaften bare en gang i året så jeg skal kose meg. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest mokaha Skrevet Desember 16, 2005 Rapporter Share Skrevet Desember 16, 2005 Det blir liksom ikke jul uten.. Når det er sagt, så er det ikke det beste jeg vet. Alt for mye fett! Jualften er også den eneste dagen jeg spiser det. Skinkestek er egentlig et godt alternativ til ribba og mye magrere. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest enitS Skrevet Desember 16, 2005 Rapporter Share Skrevet Desember 16, 2005 Det blir ikke julaften uten pinnekjøtt! Er også forferdelig glad i kålrabistappe - kan spise det alene... Dessert på julaften bryr jeg meg mindre om, for jeg er uansett altfor mett av middagen. Det varierer også hva vi har, men stort sett fruktcocktail eller noe annet lett og kjapt - vi vil jo åpne pakker! Så koser vi oss heller med julekaker og snop på kvelden etter pakkeåpningen. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest hegemor Skrevet Desember 17, 2005 Rapporter Share Skrevet Desember 17, 2005 jula er bare ikke den samme uten! !! ! ! ! ! første dag jul er det rådyrsteik og nyttårsaften spiser vi pinnekjøt!!!!! nam nam Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest trinny Skrevet Desember 20, 2005 Rapporter Share Skrevet Desember 20, 2005 Her i gården er det en liten bit ribbe, og får resten går det i skinkestek og surkål. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest kjersti75 Skrevet Desember 21, 2005 Rapporter Share Skrevet Desember 21, 2005 På julaften er det ribbe som gjelder. Teller IKKE kcal den dagen!!! Ribbe, julepølser, medisterkaker, surkål, rødkål.... Mmmmm får vann i munnen av tanken på julematen. Til dessert er det riskrem med saus av kirsebær/solbær. Gleder meg! Så får vi heller telle kcal og trimme i den hærlige romjula!! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Mar10ne Skrevet November 27, 2006 Rapporter Share Skrevet November 27, 2006 Tenkte jeg bare skulle hente inn igjen denne tråden:D Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest talia Skrevet November 29, 2006 Rapporter Share Skrevet November 29, 2006 pinnekjøtt spiser jeg - elsker det! naaaam! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Korsa Skrevet November 30, 2006 Rapporter Share Skrevet November 30, 2006 Her er det pinnekjøtt, men jeg er ikke noe glad i fettet, så jeg passer på at det er pinnekjøtt med kotelett, da er det mer kjøtt. Til dette er det mandelpoteter og kålrabistappe. Pleier å lage kålrabistappe med fløte og masse smør, men i år kutter jeg fløten og bruker kun en liten klatt med smør. Det blir sikkert snadder uansett. Jeg serverer juleøl og akevitt til. Det blir ofte til at jeg drikker lett-juleøl til maten, ellers blir det rett og slett for mye, både i smak og alkoholinnhold og det er jo ikke no' hyggelig ...... Dessert er riskrem og julekaker. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest trangeklr Skrevet November 30, 2006 Rapporter Share Skrevet November 30, 2006 Jeg spiser grønnsaker=) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå