Gå til innhold

"Smør" på brødet.


pippia

Anbefalte innlegg

Er du som meg og MÅ ha litt margarin på skiva,? Da har jeg et tips:

Rør sammen 1 pk Kavlis mager bacon ost (200g) og 80 g Brelett. Dette gir 200 kalc pr 100 gr. Selv foretrekker jeg Ingers rugbrød ((induistribakt 190 kalc) og da kan jeg veie brødskiva påsmurt! Du kan salte og krydre etter hjertens lyst.

Hilsen Pippia

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 months later...

I middelhavslandene er det ikke uvanlig å bruke tomat istedenfor smør under pålegget på brødet. Det er så å si ingen kalorier og smaker kjempegodt under kjøttpålegg (skinke, pastrami, spekeskinke osv) og ost.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...