pippia Skrevet Oktober 17, 2008 Rapporter Share Skrevet Oktober 17, 2008 Er du som meg og MÅ ha litt margarin på skiva,? Da har jeg et tips: Rør sammen 1 pk Kavlis mager bacon ost (200g) og 80 g Brelett. Dette gir 200 kalc pr 100 gr. Selv foretrekker jeg Ingers rugbrød ((induistribakt 190 kalc) og da kan jeg veie brødskiva påsmurt! Du kan salte og krydre etter hjertens lyst. Hilsen Pippia Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest canini Skrevet Januar 4, 2009 Rapporter Share Skrevet Januar 4, 2009 I middelhavslandene er det ikke uvanlig å bruke tomat istedenfor smør under pålegget på brødet. Det er så å si ingen kalorier og smaker kjempegodt under kjøttpålegg (skinke, pastrami, spekeskinke osv) og ost. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest svaksjel Skrevet Januar 16, 2009 Rapporter Share Skrevet Januar 16, 2009 jeg bruker noen ganger litt lett majones(spes under kokt skinke) og da får jeg også et hjerte i menyen. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar