pippia Skrevet November 12, 2008 Rapporter Share Skrevet November 12, 2008 Før sløyfet jeg ofte poteten fordi jeg ikke giddet å koke bare en potetrasjon, og oppvarmet dagen-derpå-potet ikke er noe særlig. Men nå koker jeg potetrasjon for 3-4 dager, spiser den kokt første dagen, resten moser jeg med litt vann og litt potetmospulver. Det er lett å varme i microen, og smaker mye bedre enn vasne, oppvarma poteter. Jeg bruker å koke litt gulrot sammen med poteten, da får du en mos som både er sunner og ser god ut. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest superida Skrevet November 18, 2008 Rapporter Share Skrevet November 18, 2008 jeg lager ofte grønsaksmos.... hehe det ser ikke spes godt ut, men det smaker nydelig... en stor potet 2 storegulrøtter en halv blomkål en halv broccoli koskes i litt salt vann, putt i blenderen med litt melk.... mooos!! det får en litt gusjen farge, men smaker himmelsk syntes jeg iallefall Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
MammaElin83 Skrevet Januar 8, 2009 Rapporter Share Skrevet Januar 8, 2009 Jeg lærte noe nytt av min gamle bestemor her i jula! Man kan koke poteter i microen!! Går fort og er veldig enkelt! Og poteten er nesten bare bedre enn når den kokes på vanlig måte! Legg en-to passe poteter med skrell i en micro-vennlig bolle. Ha oppi et pas spisekjeer vann og legg lokk løst over. Sett i microen på 7-8 min alt etter størrelse/antall poteter! Fiks ferdig! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Mia76 Skrevet Februar 6, 2009 Rapporter Share Skrevet Februar 6, 2009 Er jo også digg å dele potene i passende båter dagen derpå, og hive dem i ovnen med litt krydder på. Om man har olje på spray kan man jo spandere et par dusjer av den og . Snadder! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest cloetta Skrevet Februar 8, 2009 Rapporter Share Skrevet Februar 8, 2009 hei. vi pleier å lage potetgrateng med mindre ost oppi,og istedetfor krydder ellers så blir det krydderpoteter,og potetmos. blir av og til også poteter og gulrot sammen i en form og steker det i ovnen på 220 grader i 30-35 min. kjempegodt. går også mye i kokte poteter. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar