Gå til innhold

Noe jeg har lurt på leeeenge


Anbefalte innlegg

Det er nok mange årsaker til det. Men all forskning viser at de som prøver om igjen og om igjen til slutt får det til, dermed er det ikke forgjeves! :) (kan hende den forskningen handler om å slutte å røyke, men den er vel ganske overførbar?)

Her er noen årsaker:

- Når en slanker seg endrer en måten å leve på, hvis de endringene ikke blir varig går man opp igjen - det er jo det rent tekninske.

- De fleste får masse tilbakemaldinger fra folk om at en har blitt tynnere, finere osv når en går ned, de fleste liker også bedre sitt eget speilbilde, dvs at en hele slankeperioden får "bensin". Når en har holdt seg slank en periode er ofte vanskelighetene med å holde et nytt spisemønster nesten like store, men en får ikke lenger den tilbakemeldingen og "hverdagen vender tilbake". Det kan gjøre at noen ikke får den ekstra energien en trenger for å holde vekten.

- Å slanke seg er en stor jobb, faktisk ganske vanskelig. De fleste klarer å holde fokus og gjøre en så stor jobb en periode, men mange har rett og slett ikke energi til å holde ut leeeeeenge.

- Og som du selv skisserer: endel ser på det å slanke seg som en periode og skeier ut når perioden er over...

 

MEN mange klarer det og vi har alt å hente på å klare det! Så lykke til hvis du har noe å ta av!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...