Gjest IC242 Skrevet Februar 24, 2009 Rapporter Share Skrevet Februar 24, 2009 Deler en hjemmelaget oppskrift med dere: 2 kyllingfilet 1/2 stor squash 1 paprika 1 rødløk 1 tomat Ost til gratinering Hakk grønnsakene og stek dem i to omganger. Du kan bruke litt salt og krydder, f.eks hvitløk. Fordel grønnsakene i bunnen på et ildfast fat. Stek kyllingfiletene i biter, knus en 1/2 kyllingbuljongterning over og et halvt beger med lett creme fraiche. Hell denne blandingen over grønnsakene. Til slutt drysser du revet ost eller legger osteskiver på toppen. Gratineres i 20 minutter på 200 grader midt i ovnen. Server med ris Har regnet ut kaloriene for hele retten nå, men vet ikke nøyaktig mengde grønnsaker jeg brukte. Kom frem til totalt 1195 kcal med 2 ss olje: 300 gram kylling brystfilet 315 2 ss a 11 gram rapsolje til steking kaldpresset 198 200 gram løk 60 200 gram paprika rød 50 200 gram squash 90 100 gram tomat 15 0,5 beger à 3 dl Sans Creme fraiche 10%, naturell 187 80 gram Jarlsberg 280 Dette ble nok til 2-3 porsjoner når vi hadde ris til. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest skrulle Skrevet Februar 24, 2009 Rapporter Share Skrevet Februar 24, 2009 Ser veldig godt ut dette. Skal prøves! - skrulle Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Longtallsally Skrevet Februar 26, 2009 Rapporter Share Skrevet Februar 26, 2009 Kylling er en favoritt, og denne retten skal prøves ! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Katla Skrevet Mars 2, 2009 Rapporter Share Skrevet Mars 2, 2009 Prøvde denne med svinekjøtt i går. Funka det også. Hadde appelsinpepper på og det var også veldig godt. Og veldig rask og enkel og lage. Holdt til tre posjoner. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest skrulle Skrevet Mars 2, 2009 Rapporter Share Skrevet Mars 2, 2009 Prøvde denne i dag og det ble kjempegodt! Tja, ble jo Skrullas variant med ekstremt lett creme fraiche som ikke likte å bli varm og ble kornete, men som ellers fungerte helt fint. Lettost på toppen. I tillegg tomat, grønn og gul paprika, rødløk og brokkoli, chilli, hvitløk, buljong og oregano. La brokkolien rett i stekeforma slik at den ikke skulle bli så slaskete. Fikk godkjenning fra helten, så nå har vi en annen rett som vi kan lage. Hipp hurra! - skrulle Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar