Gå til innhold

Kyllingovnsrett med creme fraiche


Gjest IC242

Anbefalte innlegg

Deler en hjemmelaget oppskrift med dere:

 

2 kyllingfilet

1/2 stor squash

1 paprika

1 rødløk

1 tomat

Ost til gratinering

 

Hakk grønnsakene og stek dem i to omganger. Du kan bruke litt salt og krydder, f.eks hvitløk. Fordel grønnsakene i bunnen på et ildfast fat. Stek kyllingfiletene i biter, knus en 1/2 kyllingbuljongterning over og et halvt beger med lett creme fraiche. Hell denne blandingen over grønnsakene. Til slutt drysser du revet ost eller legger osteskiver på toppen. Gratineres i 20 minutter på 200 grader midt i ovnen.

 

Server med ris :)

 

Har regnet ut kaloriene for hele retten nå, men vet ikke nøyaktig mengde grønnsaker jeg brukte. Kom frem til totalt 1195 kcal med 2 ss olje:

 

 

300 gram kylling brystfilet 315

 

2 ss a 11 gram rapsolje til steking kaldpresset 198

 

200 gram løk 60

 

200 gram paprika rød 50

 

200 gram squash 90

 

100 gram tomat 15

 

0,5 beger à 3 dl Sans Creme fraiche 10%, naturell 187

 

80 gram Jarlsberg 280

 

 

Dette ble nok til 2-3 porsjoner når vi hadde ris til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest skrulle

Prøvde denne i dag og det ble kjempegodt! Tja, ble jo Skrullas variant med ekstremt lett creme fraiche som ikke likte å bli varm og ble kornete, men som ellers fungerte helt fint. Lettost på toppen. I tillegg tomat, grønn og gul paprika, rødløk og brokkoli, chilli, hvitløk, buljong og oregano. La brokkolien rett i stekeforma slik at den ikke skulle bli så slaskete.

 

Fikk godkjenning fra helten, så nå har vi en annen rett som vi kan lage. Hipp hurra!

 

- skrulle :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...