Gjest mamz Skrevet Januar 14, 2006 Rapporter Share Skrevet Januar 14, 2006 Hvordan lager dere denne dippen til grønnsakene? Høres veldig godt ut dette, håper noen kan dele sin oppskrift....... mamz Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest bjork Skrevet Januar 14, 2006 Rapporter Share Skrevet Januar 14, 2006 Du kan bruke kesam eller youghert naturell som erstatter for rømme og ha i dipp pulver Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
raggetassa Skrevet Januar 15, 2006 Rapporter Share Skrevet Januar 15, 2006 Hvordan lager dere denne dippen til grønnsakene? Høres veldig godt ut dette' date=' håper noen kan dele sin oppskrift....... mamz[/quote'] Det er godt å blande kesam og biola. 50 g kesam og 100 g biola. Deretter kan du ha pulver i. Blandingen kesam og biola er god å bruke som erstatning for rømme på taco og pizza Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Anita72 Skrevet Januar 15, 2006 Rapporter Share Skrevet Januar 15, 2006 Pleier å bruke rømmekolle istedet for rømme. Smaker nesten det samme, bare litt "tynnere" konsistens. 116 kcal. pr. 100 gram, 10% fett. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest lille my Skrevet Januar 15, 2006 Rapporter Share Skrevet Januar 15, 2006 Det er også godt med kesam eller matyoghurt med hakket hvitløk, litt gressløk (hvis man har, kan erstattes med finhakket purre eller vårløk), litt salt og pepper og sitron. Nam nam For oss som elsker hvitløk i alle fall. Det går selvfølgelig også an å prøve andre krydder, som paprika, sitronpepper eller litt friske krydderurter. Eller litt raspet agurk (kjempegodt med hvitløk - en slags lettvint tsatziki). Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest jossa Skrevet Januar 16, 2006 Rapporter Share Skrevet Januar 16, 2006 En enda magrere variant er å bruke melkeringe. Den inneholder kun 5,2 % fett. Er litt tynn i konsistens, så den kan kanskje (har ikke prøvd selv) blandes med mager kesam, som jeg synes er i "fasteste" laget. Alle disse Tine-variantene kan brukes: Mager kesam - 1 % fett Melkeringe - 5,2 % fett Kesam original - 8 % fett Matyoghurt- 8 % fett Rømmekolle - 10 % fett Lettrømme - 20 % fett Seterrømme 35 % fett Creme fraiche - 35 % fett Så spørs det bare hvor magert man vil ha det.... :-) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Dreamer Skrevet Januar 18, 2006 Rapporter Share Skrevet Januar 18, 2006 Noe som jeg synes funker bra er faktisk skummet cultura! Det blir litt for flytende konsistens da, men for meg gjør det ingenting. Skummet cultura har bare 33 kcal pr 100 g også! Supert. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest mamz Skrevet Januar 18, 2006 Rapporter Share Skrevet Januar 18, 2006 Takk for svar alle sammen Og jossa: dette var en fin oversikt, takk skal du ha mamz En enda magrere variant er å bruke melkeringe. Den inneholder kun 5' date='2 % fett.Er litt tynn i konsistens, så den kan kanskje (har ikke prøvd selv) blandes med mager kesam, som jeg synes er i "fasteste" laget. Alle disse Tine-variantene kan brukes: Mager kesam - 1 % fett Melkeringe - 5,2 % fett Kesam original - 8 % fett Matyoghurt- 8 % fett Rømmekolle - 10 % fett Lettrømme - 20 % fett Seterrømme 35 % fett Creme fraiche - 35 % fett Så spørs det bare hvor magert man vil ha det.... :-)[/quote'] Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar