Gjest Naley Skrevet Januar 12, 2010 Rapporter Share Skrevet Januar 12, 2010 Jeg spiser axa frukt som frokostblanding. På den har jeg melk. Regnes melka som melke kcal eller frokost kcal? Setter jeg den på melk får jeg for lite på frokost porsjonen min og mottsatt hvis jeg setter den på frokost! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
jajaaa Skrevet Januar 12, 2010 Rapporter Share Skrevet Januar 12, 2010 Jeg spiser axa frukt som frokostblanding. På den har jeg melk. Regnes melka som melke kcal eller frokost kcal? Setter jeg den på melk får jeg for lite på frokost porsjonen min og mottsatt hvis jeg setter den på frokost! Melk skal på melkerasjonen uansett. Viss du tar frukt på frokostblandingen skal frukten føres på fruktrasjonen. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Naley Skrevet Januar 13, 2010 Rapporter Share Skrevet Januar 13, 2010 Melk skal på melkerasjonen uansett. Viss du tar frukt på frokostblandingen skal frukten føres på fruktrasjonen. Men da blir jo aldri frokostbalndingen 220 kcal?! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest toja Skrevet Januar 13, 2010 Rapporter Share Skrevet Januar 13, 2010 Men da blir jo aldri frokostbalndingen 220 kcal?! Du kan bruke frukt som "pålegg" og legge det inn under frokosten. Da har du fremdeles 200 kcal igjen til fruktrasjonen. Rosiner eller nøtter kan du også bruke. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
jajaaa Skrevet Januar 13, 2010 Rapporter Share Skrevet Januar 13, 2010 Men da blir jo aldri frokostbalndingen 220 kcal?! SIDE 18-19 i Grete Roede boka : Alternativ bruk av påleggsrasjonen; rosiner, tørkede aprikoser, banan, eple, jordbær, lettsyltetøy, hasselnøtter, valnøtter kan brukes som påleggsrasjon i tillegg til de tre fruktene GR anbefaler per dag! Da kommer du vel opp 220 kcal sjølv om melka er utenom? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Naley Skrevet Januar 14, 2010 Rapporter Share Skrevet Januar 14, 2010 SIDE 18-19 i Grete Roede boka : Alternativ bruk av påleggsrasjonen; rosiner' date=' tørkede aprikoser, banan, eple, jordbær, lettsyltetøy, hasselnøtter, valnøtter kan brukes som påleggsrasjon i tillegg til de tre fruktene GR anbefaler per dag! Da kommer du vel opp 220 kcal sjølv om melka er utenom?[/quote'] Go' dag müsli Frukt, AXA: 40 gram = 132 kcal Q-melk skummet: 150 gram = 49 kcal Lett jordbærsyltetøy Lerum: 25 gram = 32 kcal Jeg er oppe i 213 med det måltidet, fjerner jeg melka blir det mye annet å ha i den blandinga, det er alt rosiner og tørket frukt i den! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar