Gjest Milva Skrevet Oktober 8, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 8, 2005 Jeg maser og maser,SORRY,men jeg har nå altså fått formelen på hvordan man regner ut kcal.behovet for en dag og da lurer jeg på om denne fordelingen på mat er riktig??: Frokost:200 kcal. Lunsj:200 kcal. Middag:400 kcal. Frukt:200 kcal. Melk:200 kcal. Kosemerker:50 kcal. Diverse:50 kcal. Da jeg gikk kurs var det nemlig bare 150 kcal.på frukt og ikke den "diverse",men et mellommåltid på 100 kcal.Fikk den produktguiden i posten og der har jo også brødrasjonen gått ned fra 50 gr. til 30 gr. synes dette er litt rart jeg,vi gikk jo ned før også...hm..jaja,det er ikke mange grammene. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest malva Skrevet Oktober 11, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 11, 2005 Den fordelingen av måltidene passer bra på meny 1 der gjennomsnittet ligger på 1300 kcal. Det som forskjell på din og kursboken sin fordeling er at frokost og lunsj har 220 kcal hver og at det ikke er en "post" for diverse. I meny 2 er det ett mellommåltid på 110 kcal og kveldsmat på 110 kcal og den menyen har et snitt på 1600 kcal Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Grode Skrevet Oktober 11, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 11, 2005 Brødrasjonen har ikke gått ned fra 50 til 30gr.,-den har økt fra 25 til 30 pr.skive.50 gr var mengden for to stk.brød før,og nå er 2 stk altså 60gr. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Milva Skrevet Oktober 12, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 12, 2005 Takk for svarene.Har lagt mg på en meny mellom 1 og 2 et sted.Har ikke misforstått,for en brødrasjon=50 gr.i boka mi og i prod.guiden står det at 1 brødrasjon=30 gr.og man skal jo bare ha en brødrasjon pr.måltid.Så,en brødrasjon er en brødrasjon,ikke pr.skive...men den diskusjonen skal jeg ikke ta... Jg tar uansett en tykk skive,istedenfor 2-blir mer pålegg på skiva... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest poeme Skrevet Oktober 12, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 12, 2005 Til frokost, lunsj og kveldsmat spiser vi 2 X 30 gr. brød med 20 gram pålegg på hver skive, i tillegg kan du spise knekkebrød eller andre ting til mellommåltid, ca. 110 kcal , du har nok misforstått dette. Det er mer mat nå enn tidligere... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest annethea Skrevet Oktober 13, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 13, 2005 I forhold til vårt nye opplegg i år tilsvarer nå 1 brødrasjon ca. 75 kcal, og kan f.eks være en brødskive à 30 g, 2 knekkebrød, 2 ss kornblanding o.l. Hvor mange brødrasjoner man skal ha til de ulike måltidene varierer ettersom hvilken meny man følger. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Milva Skrevet Oktober 13, 2005 Rapporter Share Skrevet Oktober 13, 2005 I forhold til vårt nye opplegg i år tilsvarer nå 1 brødrasjon ca. 75 kcal' date=' og kan f.eks være en brødskive à 30 g, 2 knekkebrød, 2 ss kornblanding o.l.Hvor mange brødrasjoner man skal ha til de ulike måltidene varierer ettersom hvilken meny man følger.[/quote'] Ok,var det jeg mente.For i boka mi på grunnmeny står det 1 brødrasjon på frokost og en på lunsj.Går jeg inn i lista på "brød"står det f.eks.birkebeiner brød,50 gr,125 kcal(så da har rasjonen gått ned fra 50 gr=125 kcal til 30 gr=75) Det er da den minste menyen jeg snakker om,tror ikke det er 2 brødrasjoner og 2 påleggsrasjoner på den som noen sier. Men da har jeg fått svar på det jeg lurte på.Takk Da er det bare å fortsette slik jeg har gjort.Lykke til videre alle sammen! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå