Gjest Isdronning Skrevet Februar 11, 2010 Rapporter Share Skrevet Februar 11, 2010 Jeg har lovet bort nybakte boller etc. på søndag, men så skal vi bort hele lørdagen og vi skal være i selskap så tidlig dagen etter at jeg er knapp med tid når det gjelder gjærbaksten. Er det mulig å sette gjærdeigen når jeg kommer hjem på natta, sette den kaldt for så å bake ut boller og tebrød på formiddagen dagen etter? Noen smarte husmødre her inne som vet råd? Takker sa hjertelig for alle tips og svar jeg måtte få:-) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Katza Skrevet Februar 11, 2010 Rapporter Share Skrevet Februar 11, 2010 Tror det er en viss fare for at bollene vil smake veldig øl om deigen står for lenge. MEN boller er perfekt å fryse, jeg har allerede laget bollene til fastelavn, så de skal jeg tine på søndag=) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest toja Skrevet Februar 11, 2010 Rapporter Share Skrevet Februar 11, 2010 Jeg har lovet bort nybakte boller etc. på søndag' date=' men så skal vi bort hele lørdagen og vi skal være i selskap så tidlig dagen etter at jeg er knapp med tid når det gjelder gjærbaksten. Er det mulig å sette gjærdeigen når jeg kommer hjem på natta, sette den kaldt for så å bake ut boller og tebrød på formiddagen dagen etter? Noen smarte husmødre her inne som vet råd? Takker sa hjertelig for alle tips og svar jeg måtte få:-)[/quote'] Bruk kald væske og sett deigen til heving i kjøleskapet. Kanskje den trenger en halvtimes tid på benken før du baker ut. Det blir helt fint Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Isdronning Skrevet Februar 11, 2010 Rapporter Share Skrevet Februar 11, 2010 Superdupert, skal satse på det. Er det best med tørrgjær eller er det ok med fersk gjær. Synes alltid at resultatet blir best med fersk gjær nemlig:-) Nam,nam nå gleder jeg meg til å teste dette ut:-) Selv om det bare blir litt på meg da jeg for tiden går på kurs, men alle andre kan fråtse og kose seg med alle sortene:-) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar