Gjest Tussi27 Skrevet April 10, 2010 Rapporter Share Skrevet April 10, 2010 H-melk? Lettmelk? Noen som har erfaringer? Pleier å bruke stekesjy fra kyllingen (stekepose) og blande med matfløte og maizena. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Fairy Skrevet April 11, 2010 Rapporter Share Skrevet April 11, 2010 Jeg bruker bare ekstra lett- eller lettmelk, og det går helt fint Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest anja88 Skrevet November 6, 2011 Rapporter Share Skrevet November 6, 2011 Jeg har brukt viking melk, litt dyr men god.. (etter GR kurs anbefaling) Den er i hermetikk boks. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
abelo Skrevet November 11, 2011 Rapporter Share Skrevet November 11, 2011 Jeg bruker kaffefløte når jeg virkelig skal kose meg! Den inneholder halvparten av kaloriene i matfløte, men smaker like godt!! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Okinawa Skrevet November 15, 2011 Rapporter Share Skrevet November 15, 2011 Vikingmelk har jeg også brukt med godt hell http://eldbjorgandrine.blogspot.com/ Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Kit Skrevet November 22, 2011 Rapporter Share Skrevet November 22, 2011 Hvis du har mulighet til å handle i sverige, har de der mange gode meieriprodukter som inneholder mye mindre fett enn i Norge. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar