Gå til innhold

Må melde meg ut...


Gjest MaBaker

Anbefalte innlegg

Gjest MaBaker

Når til og med avocado og hasselnøtter er nei mat!! Herreminhatt, kosthold har de ikke peiling på i hvertfall. Man skal ha i seg litt fett selv om man slanker seg. I tillegg inneholder hasseløtter E-vitamin, som er bra for immunforsvaret og avocadi a,b,c, og e vitamin + naturlig omega 3. Det er rett og slett farlig å ikke få i seg noe fett. Karbohydrater er heller ikke skadelig, om man får det fra de rette kildee. Grovbrød, havregryn og brunris, som her ikke står på ja-listen, er helt ok å spise, selv om man vil ned i vekt. Spesielt når man trener, som man jo må om man vil ned i vekt på en SUNN måte. Ikke Grete Roede måten i hvertfall. Hvordan skal man få i seg proteiner om ikke engang eggehvitte eller magert kjøtt skal være ja mat? Paprika?? Da må dere tro om igjen dere som styrer disse sidene. ..

 

Ikke la dere lure til å følge anbefalingene her. Man blir ikke særlig sunn om man skal leve på agurk og vann..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tror du har misforstått litt.

 

Ja-mat = mat du kan spise så mye du vil av, uten å registrere det i kcal"regnskapet" (stort sett grønnsaker).

Litt-mat = det meste av mat. Ting vi bør ha, men som man bør holde oppsyn med hvor mye man spiser av, når man skal ned i vekt.

Nei-mat = mat som ikke bør være hverdagsmat/som bør spises i små mengder.

 

På GR skal man ikke bare spise ja-mat!

Det meste av det vi spiser er litt-mat.

Nei-maten er mat med mye kcal som man bør spise i små mengder, når man skal ned i vekt.

Det er ingen her som lever på agurk og vann!

Det blir også lagt vekt på at man skal få i seg både proteiner, karbohydrater og sunt fett.

Det er heller ikke anbefalt å ligge under 1300 kcal daglig. Det er absolutt det minste man bør ligge på, om man ikke trener.

GR legger vekt på at man skal få i seg nok mat, og ikke sulte seg for å komme ned i vekt.

 

Tror du bør sette deg litt mer inn i hva opplegget går ut på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du sier det jo selv, "man skal ja i seg litt fett" og det er akkuratt det som er nøkkelordet her; "litt". Grunnen til at det står nei er bare for å gjøre oppmerksom på at du ikke bør spise for mye av det, det er KLART at nøtter, avocado, olivenolje osv er sunt (hvilket er grunnen til at det kommer opp et hjerte når du registrerer det), men du kan ikke spise for mye av dette, for uansett hvor sunt det er og hvor bra det er for kroppen så legger du på deg om du spiser for mye av det.

 

Som fairy sier, det er bare grønnsaker som er ja-mat, greia er ikke at ja er det du får lov å spise, litt er det du kan spise til nød og nei-mat er mat du aldri får røre, fordi hele konseptet med GR er spis HVA DU VIL, men i riktige mengder. Alt er bra i riktige mengder.

 

Du burde gjøre litt research før du anklager folk for å ikke kunne jobben sin og advare alle andre her inne når du ikke har gjort leksa di. Ingen har sagt at du skal leve på agurk og vann, tvert i mot, du skal leve på det som passer DEG.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Henger meg på alt du har fått i svar allerede!

 

Det oppfordres jo til og med til å skaffe minst 2 hjerter hver dag.. ;) Hjerte får du når du spiser det sunne fettet. Du kan velge produkter som er NEI-mat og ta det på FRIMERKE-kvoten din, eller du kan spise LITT-mat som også har det sunne fettet (vita hjertego produkter, makrell i tomat, laks, linfrø osv.)

 

Les tråden "Så mye skal du spise i løpet av en dag" i forumet "Ny i vektklubben" for å få vite hva GR faktisk handler om. Nettsiden er en hjelpeside, det er meningen at man skal betale for et kurs for å få vite HVA symboler på nettsiden betyr, og få tilgang på enda bedre nettside (f.eks. at matdagboken viser andel fett, karbohydrat og protein i kostholdet ditt). Du kaster stein på et opplegg rimelig kjapt synes jeg. Tror du virkelig at SÅ mange hadde gått på Grete Roede i kurs etter kurs hvis de måtte leve på vann og agurk? :)

 

Jeg er litt nysgjerrig på hva du mener med "ikke la dere lure til å følge anbefalingene her", for på "Møt ekspertene" og på første siden så står det jo bare fornuftige anbefalinger - det virker ikke som du har lest noen av anbefalingene her inne.

 

-innen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...