Gå til innhold

Oppskrifter


anneberit

Anbefalte innlegg

  • 11 months later...
Gjest kinemichelle

Smoothie:

Ta en halv banan, yogurt naturell og frosne blåbær. Bruk brune bananer, da trenger du ikke sukker for de er så søte. Bare husk å ha i yogurt først, så bananen (ikke del i biter) og til slutt blåbær. Ha alt i, i den rekkefølgen, før du skrur på. Da slipper du klumper og at den stopper opp. Blir kjempe godt og er sunt. Og om du vil ha litt ekstra mat så heller du det i en bolle og har litt musli over. Nam nam ;)

Du kan selvfølgelig bruke andre frukter også, men frys dem i små biter først blir en tjukkere og bedre konsistens da.

 

Milkshake:

 

Frys en banan med skallet PÅ. Når den er gjennomfrossen så skreller du den, det er ikke enkelt så bruk gjerne en kniv. Del den og ha i blender med soya eller havremelk. Ha litt kakaopulver over og bland. Har ikke smakt den selv ennå (blendern er ødelagt), men har en venninne som sier det blir kjempegodt.

 

Lykke til :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest kinemichelle

Tomatsuppe:

 

Ta en ildfast form. Del gode smaksrike tomater i to og legg side om side i formen. Strø over salt, pepper og kvister med timian. Ta en hel hviløk (ikke et fedd, men en HEL hvitløk) og del i to så hvert fedd blir delt i to, og skrel 2 rødløk og del hver av dem i 4. Legg i formen med tomatene. Hel over en god olivenolje. Stek på 190 grader i ca 45 min.

 

Ta ut av ovnen og la det kjøle seg noe ned. Ta og fjern hvitløken fra skallet, hiv skallet og legg hviløken tilbake i formen. Den har nå blitt søt og god av den lange steketiden.

 

Fjern timiankvistene og hel alt som er i formen (tomater, løk, hviløk og olje) i blenderen, miks til det er en jevn masse.

 

Hel i en kasserolle og varm opp, om du syns den er for tykk så vanner du ut med ORDENTLIG kjøttkraft (ikke maggi eller toro), til passe tykkelse. Smak til med balsamico eller worcestershire sauce.

 

Nam nam!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...