Gjest Hanne85 Skrevet Januar 31, 2006 Rapporter Share Skrevet Januar 31, 2006 hei...er ny her,hva betyr det dah jeg får hjerte dah jeg har spist fisk?at det er bra?? Hanne Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest CamCam Skrevet Januar 31, 2006 Rapporter Share Skrevet Januar 31, 2006 Du har spist flerumettet fett som er godt for hjertet! CamCam Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Hanne85 Skrevet Januar 31, 2006 Rapporter Share Skrevet Januar 31, 2006 takk for hjelpa:) dah vet dusikkert hvor mye kcal vi sker eta om dagen oxo dah? Hanne Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest CamCam Skrevet Januar 31, 2006 Rapporter Share Skrevet Januar 31, 2006 Dette er en kopi fra tidligere post jeg har lagt ut. Dags menyen som er lagt ved nederst er sånn omtrent 1900kalorier om dagen. Du får regne ut forbruket ditt med formelen, og tilpasse intaket etter det Lykke til CamCam:) Regn ut anbefalt kaloriinntak etter denne formelen: (vekt x 10)+(høyde i cm x6,35)-(alderx5)-161(kvinne) eller 165(mann)=hvilestoffskiftet. Så skal du gange hvilestoffskiftet med 1,3 hvis du har lav hverdagsaktivitet (uten trim), 1,4 hvis du har normal hverdagsaktivitet (uten trim), eller 1,5 hvis du har høy hverdagsaktivitet (fysisk arb/og eller meget aktiv fritid). Når du har ganget hvilestoffskiftet med faktoren for hverdagsaktivitet, får du tallet for ENERGIFORBRUK FØR TRIM. Så skal du legge til (trimpoeng pr uke multiplisert med 28,58). (Kurset anbefaler MINST 7 trimpoeng pr uke). Energiforbruk før trim + trimpoengx28,58 =DITT DAGLIGE ENERGIFORBRUK. Menyanbefalinger: Totalt energiforbruk: Under 2000 kcal: meny 1 (1300 kcal) 1900-2400 kcal: meny 2 (1600 kcal) 2300-2800 kcal: meny 3 (1900 kcal) 2700-3200 kcal: meny 4 (2200 kcal) 3100 kcal eller mer: meny 5 (2500 kcal)" Frokost: 2 brødrasjoner 2 påleggsrasjoner Luns: 3 brødrasjoner 3 påleggsrasjoner Mellommåltid: 1 brødrasjoner 1 påleggsrasjoner Middag: 1,5 middagsrasjon 1,5 potetrasjon saus og annet tilbehør Kveldsmat: 2 brødrasjoner 2 påleggsrasjoner 3 melkerasjoner 3 forskjellige frukt. Minimum 2 liter vann Kan legge til at en brødrasjon er 30 gram, pålegg er 20g, 1,5 middagsrasjon(fisk/kjøtt/kylling) er 225 gram rå vare. (1 rasjon er 150g) 1,5 potetrasjon er 225g potet/150g pasta/100g ris. Melk er 1,5 dl skummet eller ekstra lett melk (Biola, lett yoghurter, Lett og mild youghurter osv). Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar