Gå til innhold

Noen efaringer/råd i fra meg..


Gjest cilla

Anbefalte innlegg

Å slanke seg er ikke bare bare, det har vel mangen erfart?

 

Likevel streber mange om å nå en sunnere vekt av ulike grunner. For meg var hovedmonmentet rett å slett å se bedre ut. La på meg nesten 30 kilo i svangerskapet, og slet med å få de bort etterpå. Etter det første året med amming satt 20 kilo igjen som støpt hehe, og våren 2005 bestemte jeg meg for at enough is enough og beynte å endre kostholdet.

 

Sjokoladen ble et stort savn, men trøsten fant jeg i proteinpulver. Det har lite kcal, smaker sjokolade, kan brukes som tillegg til vanligkost eller som måltidserstatter.

 

Pulveret jeg brukte og bruker nå gir kun 148 kcal pr servering som er 4 dl med drikke (vann+pulver, melk el juice kan også brukes men da blir dte jo flere kcal)

Dette drakk jeg til kvelds sammen med en liten omelett el en skive eller kesamfun (Kesam mager blandet med fun light saft= lite kcal, mye proteiner og lite sukker) Og gjerne en til lunsj.

 

Gevinsten min av dette ble, mett på lite kcal, derav vektminskning men likevel beholdt jeg muskelmassen, fikk tilfredstilt min sjokoladesug og ungikk for mye raske karbohydrater på kvelden!

 

Vil anbefale dere dette jenter, jeg kjøpte en pakke til 299 som er 800g, og hver servering er 40 gr. (man kan jo også dele opp og drikke til hvert måltid)

 

Anbefales!!

 

skjekk evt ut linkene her:

 

http://www.proteinfabrikken.no

http://www.tn.no

http://www.ej-shop.no

http://www.internutrition.no

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

"Kesamfun"? Kesam som i rømme-lignende greie og SAFT? Beklager, men jeg synes det høres helt forferdelig ut! :( Tror ikke jeg hadde greid få det ned om det så sto om liv. Hehe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...