Gjest superida Skrevet April 27, 2011 Rapporter Share Skrevet April 27, 2011 jeg bruker dette ofte som tilbehør ti lbåde grillmat og fisk... jeg har ikkeno mål, så man får lage det etter egne mengder hodekål (sånn man bruker til får-i-kål) finsnittes, og skal i en kjele med litt smeltet smør (ikke bruk olje her) , skru ned platen til medium varme slik at kålen ikke blir stekt... finhakk hvitløk og rød chilli og la dette surre med til kålen er myk, men fortsatt har tekstur ha i salt og nykvernet pepper, og VOILA!! mmmm Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest MamiK Skrevet April 28, 2011 Rapporter Share Skrevet April 28, 2011 Høtes deilig ut, men må du ikke ha endel smør for å "koke" kålen? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest superida Skrevet Mai 8, 2011 Rapporter Share Skrevet Mai 8, 2011 nei man trenger ikke så mye smør, jeg bruker en t-skje kanskje... kålen "svetter" liksom litt på en måte, og faller sammen, bare vær flink til å røre rundt i gryta og ha på svak varme... jeg bruker også teflonkjele til dette.... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar