Gå til innhold

chillikål


Gjest superida

Anbefalte innlegg

Gjest superida

jeg bruker dette ofte som tilbehør ti lbåde grillmat og fisk...

jeg har ikkeno mål, så man får lage det etter egne mengder

 

hodekål (sånn man bruker til får-i-kål) finsnittes, og skal i en kjele med litt smeltet smør (ikke bruk olje her) , skru ned platen til medium varme slik at kålen ikke blir stekt... finhakk hvitløk og rød chilli og la dette surre med til kålen er myk, men fortsatt har tekstur :D ha i salt og nykvernet pepper, og VOILA!! mmmm

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...
Gjest superida

nei man trenger ikke så mye smør, jeg bruker en t-skje kanskje... kålen "svetter" liksom litt på en måte, og faller sammen, bare vær flink til å røre rundt i gryta og ha på svak varme... jeg bruker også teflonkjele til dette....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...