Gjest Titicaca Skrevet Mai 19, 2011 Rapporter Share Skrevet Mai 19, 2011 Kan noen hjelpe en fersking som nettopp har begynt på kurs? I Grete Roede-oppskriftene står det gjerne at de som går på meny 1 og meny 2 skal ha én porsjon (og f.eks. 100 gram pasta i tillegg). Men hvordan finner jeg ut hvor stor denne porsjonen er? Hvordan vet jeg at jeg har forsynt meg med nettopp én porsjon og ikke en og en halv? I dag laget jeg "indonesisk gryte" og forsøkte å ta en fjerdedel av innholdet i panna. Er det slik dere gjør det også? Gryteretten var forresten veldig god! Og rask å lage. Kan anbefales:-) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest MissLilly Skrevet Mai 20, 2011 Rapporter Share Skrevet Mai 20, 2011 I dag laget jeg "indonesisk gryte" og forsøkte å ta en fjerdedel av innholdet i panna. Er det slik dere gjør det også? Det er akkurat slik jeg gjør det:) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar