Gjest frkR Skrevet August 30, 2011 Rapporter Share Skrevet August 30, 2011 Jeg vet at fisk er veldig sunt og at vi bør spise det minst 2ggr i uka. Har en sønn som ikke er så veldig glad i fisk. Men han spiser fiskepinner. Så da tenkte jeg at jeg kunne lage hjemmelagede fiskepinner. Men det jeg oppdager er at mange av oppskriftene er med egg, noe min sønn ikke tåler. Her er en måte å gjøre det på: - Skjær opp fiskefilet i passe store biter, - Dypp fiskebitene i litt soyasaus. - Snu fisken i griljermel blandet med litt salt og pepper. slik at de er dekket av griljermelet. - Stek fiskepinnene i litt olje. Server med det tilbehøret du synest er best. Har foreløbig bare testet med laks. Og det smaker i alle fall godt. begge ungene mine spiste seg mette. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar