OliviaSmult Skrevet September 4, 2011 Rapporter Share Skrevet September 4, 2011 Tenkte bare jeg skulle dele et tips som jeg i grunnen har fugt lenge før jeg ble så omfangsrik at jeg joinet, Grethe Roede:) Jeg erstatter eller sper alt etter som, all farse med omtrent like mye finraspet gulrot og gjerne gryn av noe slag, havre ol, i tillegg til løk og hvitløk, paprika eller annet jeg har for hånden. Det gir magrere kjøttkaker/boller, karbonader eller bolognese. Det samme gjør jeg når jeg baker brød, med litt mindre blandingsforhold og en klatt mager Kesam, trenger jeg ikke olje eller smør i deigen for å få saftige brød. Håper det vil smake bra!! Beste hilsen Olivia Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest McFly Skrevet September 5, 2011 Rapporter Share Skrevet September 5, 2011 Karbonadedeig inneholder halvparten så lite fett som kjøttdeig. Samt mindre salt etc Tenkte jeg bare skulle nevne det Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar