Gå til innhold

Kalorifattigere kjøttdeig.


OliviaSmult

Anbefalte innlegg

Tenkte bare jeg skulle dele et tips som jeg i grunnen har fugt lenge før jeg ble så omfangsrik at jeg joinet, Grethe Roede:)

 

Jeg erstatter eller sper alt etter som, all farse med omtrent like mye finraspet gulrot og gjerne gryn av noe slag, havre ol, i tillegg til løk og hvitløk, paprika eller annet jeg har for hånden.

 

Det gir magrere kjøttkaker/boller, karbonader eller bolognese.

 

Det samme gjør jeg når jeg baker brød, med litt mindre blandingsforhold og en klatt mager Kesam, trenger jeg ikke olje eller smør i deigen for å få saftige brød.

 

Håper det vil smake bra!!

 

Beste hilsen

 

Olivia

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...