Gjest madeleinerenate Skrevet November 12, 2011 Rapporter Share Skrevet November 12, 2011 Jeg ønsker litt krydder " guide " :-) Ønsker å få masse gode tips ! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest PaidMyDues Skrevet November 14, 2011 Rapporter Share Skrevet November 14, 2011 Oiiiii, her kommer du med en vanskelig utfordring, for du vet, smaken er som baken - den er delt. Selv bruker jeg mye salt og pepper, rett og slett fordi det smaker "naturlig". Ellers er jeg glad i lime-pepper (sånn på kvern) til laks/ørret, basilikum til tomatretter og omelett, hvitløk i stort sett det meste, muskattnøtt i potetstappe, paprikapulver på kylling, karri til kylling og fisk. Ellers er jo kanel et ganske undervurdert krydder, og er kjempegodt på karbonadedeigen dersom du skal lage pita. Blir litt "arabisk" med den gang. Lykke til med krydringa av livet Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar