Gå til innhold

Aspartam


Gjest Metis
 Share

Anbefalte innlegg

Jeg har vært hva en må kunne kalle en storforbruker av aspartam. Det var jo så greit å kunne få den søte smaken - helt uten kalorier!! Jeg brukte det i havregrøten, i te, på frukt, i bakst osv i tillegg til at jeg drakk pepsi max. For en tid tilbake siden fikk jeg smerter i brystet og det begynte å "knekke" mellom ribbeinene. Det var akkuratt som om skuldrene ble dratt fremover og jeg måtte strekke/bøye meg bakover for å få opp knekken. Jeg søkte litt rundt på nettet og det viste seg at det var flere som hadde opplevd dette - og at de mente dette kom av nettopp aspartam..!!!!

 

Jeg ble helt forskrekket av alle bivirkningene som er rapportert inn etter bruk av denne søtningen. Blant annet fant jeg flere som kunne si at de hadde blitt deprimert etter bruk av stoffet. Jeg har selv gått på en liten smell, og begynner nå å lure på om aspartam er årsaken til nettopp dette!

 

Jeg kuttet ut alle matvarer som inneholder aspartam for en uke siden, og ganske utrolig - jeg har ikke hatt noe smerter i brystet eller knekking siden!!!!

 

Nå er jeg veldig spent på om det er flere der ute som har opplevd noe lignenede etter bruke av aspartam eller andre søtningsmilder?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Logg inn for å kommentere

Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger innLogg inn nå
 Share

×
×
  • Opprett ny...